Légy zöld a földünk egészségéért!

Spórolj a vízzel!

Hagyományos mosórendszer
vízfogyasztása kb.
1 500 - 2 000 l/h

Menikini 10 kW gőzfejlesztő
vízfogyasztása kb.
10 l/h

A víz a legértékesebb erőforrás az emberiség számára, de ma több tényező is veszélyezteti a rendelkezésre állását. A víz kimeríthető erőforrás, és nem szabad feleslegesen pazarolni.
A fenntarthatóság azt jelenti, hogy hosszú távon meg kell vizsgálnunk tetteink hatását a jövő nemzedékeire, és gondoskodnunk kell arról, hogy ne okozzunk szennyezést vagy kimerítsük az erőforrásokat olyan gyors ütemben, mint amennyit a Föld képes megújítani.
A telített száraz gőz használata drámaian csökkenti a vízfogyasztást minden háztartási és ipari tisztítási tevékenységben. A Menikini technológia kiváló tisztítási és fertőtlenítési eredményeket ér el, akár 100 -szoros mosóvíz -megtakarítást eredményezve, jelentősen hozzájárulva annak megőrzéséhez.

Exkluzív gőz technológia

SZABVÁNYOS KAZÁN

A gőzfejlesztők alapváltozatában a kazán édesvíz tárolójaként is működik. Vízterheléssel körülbelül 2 órát dolgozhat (típustól függően). A kazán mindig korróziógátló és 304 rozsdamentes acélból készül, hogy garantálja a gőzfejlesztő időtartamát.

KORLÁTLAN AUTONÓMIA

Az ezzel a funkcióval rendelkező gőztisztítóknak két vízkamrája van: egy nyomás alatt lévő kazántartály és egy nem nyomás alatt álló tartály. Ez lehetővé teszi a kezelő számára, hogy vizet adjon a géphez, amíg az még működik. A Menikini korlátlan önállóságú gőztisztítói elektronikus szintérzékelővel vannak felszerelve, amely feltölti a kazánt, ha a benne lévő víz szintje nem elegendő. Ennek eredményeként a gépek használat közben elkerülik a nyomás és a hőmérséklet csökkenését.

FOLYAMATOS FRISSVÍZ -BEVEZETÉS

Néhány ipari gőztisztítónk tartalmaz egy automatikus közvetlen víz utántöltést, amely a gépet egy vízvezetékhez köti, és szükség szerint újratölti a frissvíz -tartályt. A Continuos víz utántöltő rendszereket manuálisan is fel lehet tölteni, ha nincs vízvezeték.

TISZTÍTÓSZER TARTÁLYOK

Ezek a tartályok tisztító vegyszereket tárolnak és adagolnak. Néhány gőztisztító gépünk egyszerű fogantyúval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kezelő számára a tisztítószer és a gőzáramlás szabályozását tisztítás közben.

Kifejezetten korszerű, száraz gőz technológiánk kifejlesztésével 1973 óta segítjük a vállalkozásokat a lehető legmagasabb tisztaság és fertőtlenítés elérésében.

– A piacon elérhető legjobb minőségű alkatrészekből készült,
– Erős egységek ipari és kereskedelmi alkalmazásokhoz,
– Rozsdamentes acél kazánok AISI 304 és AISI 316
– 6-10 bar nyomáson és 165 ° C és 185 ° C
– Között, néhány percen belül használatra készek

Exkluzív gőz technológia

A szennyezés, valamint a talaj és a víz szennyeződése globális probléma. Kötelességünk, nem csak erkölcsi szempontból, megoldást találni olyan alkalmazásokba való befektetéssel, amelyek drasztikusan csökkentik a vízfogyasztást és a szennyező tisztítószerek használatát.
A telített száraz gőz teljesen zöld technológia, amely lehetővé teszi a fertőtlenítést környezetbarát módon, kemény vegyszerek használata nélkül.

  • csökkentheti a vegyi szennyezés
  • fenntartását környezetvédelmi szempontból semleges munkahely
  • megakadályozza a talajvíz szennyeződésének
  • a vegyi csomagolás
  • csökkenti hulladék mennyiségét  termékek hulladéklerakóban
  • alacsonyabb szén-dioxid
  • benzin ingyen