professional steam cleaners

ML5
ML5
gőz fejlesztő

Hotelek, nyaraló farmok, apartmanok, konferencia központok, Bárok, éttermek.

az ML5 gőzfejlesztő fertőtlenítő erejének köszönhetően lehetővé válik a környezetbarát lakástisztítás, vegyszerek használata nélkül. Nagyerejű gőzsugár hatékony bárhol, ahol Önnek nagy tisztaságra és fertőtlenítésre van szüksége. Kis mérete és súlya miatt az ML5 tökéletes minden otthoni környezetben, fürdőszobában, nappaliban, konyhában, hálószobában.

Technikai jellemzők és galéria
aspirovap plus 2.2 kW
aspirovap plus
2.2 kW
professzionális gőz és vákuum tisztító víz szűréssel

Hotelek, nyaraló farmok aparmanok konferencia központok, bárok, éttermek,

A szállók, kastélyok, gyógyfürdők és minden típusú kis és nagy turisztikai hivatalok egyedi fertőtlenítés és higiénia igényekkel rendelkeznek. A Menikini berendezések a legalkalmasabbak az allergia és atka problémák elleni szolgáltatásokban.

Technikai jellemzők és galéria
easy steam & easy steam vacuum 3 kW
easy steam & easy steam vacuum
3 kW
professzionális gőz és vákuum tisztító

Éttermek, Bárok, Pubok, Hotelek, Nyaraló farmok, Apartman hotelek fürdőhelyek, Szaunák, szépség farmok és Spa-k Fitnesz központok, Tornatermek, uszodák, állatorvosi rendelők

Az Easy steam egy olyan, a felületek, helységek tisztítására és fertőtlenítésére kifejlesztett gőzfejlesztő berendezés, amely 6 bar nyomáson és 165°C hőmérsékleten működik. Az Easy Steam eltér az ipari modellektől súlyában és méretében. A kiegészítők nagy választéka praktikus és könnyű géphasználatot tesz lehetővé a különböző felhasználások során.

Technikai jellemzők és galéria
steam max & steam max vacuum 3 kW
steam max & steam max vacuum 3 kW
professzionális gőz és vákuum fejlesztő

Éttermek, Bárok, Pubok,Hotelek, Nyaraló farmok, Apartman hotelek fürdőhelyek, Szaunák, szépség farmok és Spa-k, Fitnessz központok, Tornatermek, uszodák állatorvosi rendelők, teszt laboratóriumok

A Steam max sorozatot speciálisan professzionális tisztításra terveztük. A Steam Max és Steam Max Vacuum professzionális száraz gőz technológiával és mosószer eltávolító funkcióval ellátott komplett tisztítási eszközt kínál minden típusú felhasználáshoz. A Steam Max kombinálja a technológiát a rugalmassággal és a kiegészítői az ön tisztítási igényeit egyedi módon elégítik ki.

Technikai jellemzők és galéria
Sárga Gumi Kft


Szállitó utca 4 · 1211 Budapest · Hungary

06/70-416-27-21 (Kincses Zoltán)
06/30-230-97-37 (Sárga Zoltán)

info@menikini.hu
EN ISO 9001:2009

lépjen kapcsolatba velünk további információért

látogasson el a Menikini nemzetközi weboldalára