home steam care

gaia 100 & 100C
gaia 100 & 100C
háztartási gőz tisztító

A gaia sorozat gépei a gőz fertőtlenítő erejére támaszkodva biztosítják a mély tisztítást otthonában mindenhol.

Az erőteljes gőzfejlesztő igazoltan a legjobb megoldás a szaniteráruk sterilizálására, a sütők és tűzhelyek zsírtalanítására, a csempék és padlók ragyogóvá tételére, az üvegek tisztítására, erőfeszítés és folt hagyása nélkül. A gőz felfrissíti a szöveteket is: karosszékek és kanapék, függönyök, szőnyegek számára előnyös a természetes és biztonságos ápolás, a szövetszálak és színek károsodása nélkül, miközben eltávolítanak bármilyen szennyeződés vagy szagnyomot. A Gaia tisztító könnyedén és kényelmesen hozza el a természetes tisztaságot otthonába, mivel lehetővé teszi a vegyszerek nélküli fertőtlenítést bármilyen felületen.

Technikai jellemzők és galéria
allegra 500 & 500C
allegra 500 & 500C
háztartási gőz és vákuum tisztító

Az Allegrát egyedi módon arra terveztük, hogy hatékony és professzionális tisztítást biztosítson, kombinálva a hagyományos szívófunkciót az ökológiai gőzfertőtlenítéssel.

Két párhuzamos funkció egy egyszerű tisztítási lépésben.
Az allegra a technológiát egyesíti a rugalmassággal, a sokrétű modellek és kiegészítők révén.

Technikai jellemzők és galéria
giotto 300
giotto 300
vasaló rendszer

rozsdamentes acél vízforraló, bojler tisztító sapka, parafa fogantyúval ellátott vasaló, tükörsima acél felületű talp, alacsony vízszint, jelző hang, 2,5 bar nyomás,

1600 W áram, hasznos űrtartalom 1,7 liter, bojler térfogat 2,2 liter, AISI 304 acél bojler, gőzkibocsátás szabályozás, vasalás indítás szabályozó, bojler bekapcsolás, szabályozó, gőz kész kijelző, alacsony vízszint kijelző, parafa fogantyú, tükörsima aluminium talp, lemez

Technikai jellemzők és galéria
stiro inox
stiro inox
ironing system

A legújabb fejlesztésű folyamatosan töltő professzionális vasaló rendszer garantálja a kiváló vasalást a korlátlan gőz használattal.

A teljesítmény egyenértékű a magas technológiával és az innovációval, mivel lehetővé teszi a függőleges irányú vasalást, szabályozható gőz készülék és egy monoblokk révén, amely további kiegészítők felhelyezésére alkalmas. Stiro Inox 850 és 3000 két olyan rendszer, amely nyomás alatt működik (2.6/2.8 bar). A magas szerkezeti és minőségi jellemzők (rozsdamentes acél váz és bojler) a legmagasabb megjelenési formája a Made in Italy termékeknek. Könnyű és praktikus, különálló kapcsolókkal a száraz és gőzvasaláshoz, ideális családok számára, köszönhetően a majd 2 és fél órányi önálló működésnek a Stiro Inox 850 verzió esetében.

Technikai jellemzők és galéria
ladypress 3000
ladypress 3000
professzionális vasalódeszka

melegített lemez, ventilátor funkció, szívó funkció,

start & stop érzékelő, könnyen lezárható és tárolható, szabályozható munkafelület 80-94 cm magasságban.

Technikai jellemzők és galéria
Sárga Gumi Kft


Szállitó utca 4 · 1211 Budapest · Hungary

06/70-416-27-21 (Kincses Zoltán)
06/30-230-97-37 (Sárga Zoltán)

info@menikini.hu
EN ISO 9001:2009

lépjen kapcsolatba velünk további információért

látogasson el a Menikini nemzetközi weboldalára